Dilluns/Divendres: 09:00 - 15:00

Horari laboral: visiteu la nostra oficina ara

Berguedà 2, Nau P

43710 Santa Oliva, Tarragona

+34 977181639

Poseu-vos en contacte amb nosaltres ara

Informació general per donar compliment a la Llei d'Internet 34/2002:
PRECUINATS I OBRADOR PROART 2012, S.L
C.I.F.: B-55-571-475
Adreça: C/ SANTA CRISTINA, 62, LA BISBAL DEL PENEDES(TARRAGONA)
Telèfon: 977/18.16.39
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Política de privacitat:
D'acord amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, PRECUINATS I OBRADOR PROART i el seu lloc web www.lacuinadensalvado.com compleix la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat.
En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (*LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (*LSSI-CE), l'usuari accepta que les dades aportades per mitjà d'aquesta pàgina web siguin incorporats a fitxers titularitat d'empresa PRECUINATS I OBRADOR PROART S.L., amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats i el previsible enviament d'informació sobre ofertes, nous productes, serveis o altres motius pels quals aquest hagi de posar-se en contacte amb l'usuari/client.
Mitjançant l'ús, per part d'usuari, dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitat en aquesta pàgina web, el client autoritza expressament a PRECUINATS I OBRADOR PROART S.L. a l'enviament de comunicacions comercials per correu ordinari i/o electrònic, així com al previsible contacte telefònic amb la finalitat d'oferir els serveis oferts.
La informació rebuda serà utilitzada exclusivament per a propòsits inherents a cada servei i no serà comunicada a tercers.
Així mateix, PRECUINATS I OBRADOR PROART S.L. guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats.
Els clients i/o usuaris www.lacuinadensalvado.com poden, en tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit PRECUINATS I OBRADOR PROART S.L C/Berguedà, 2P NAU 3 POL.IND.TORRENT DEL LLUC 43710 SANTA OLIVA o ben enviant un E-mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..